Хомеопатична детокс терапия

Хомеопатичната детокс терапия (HDT) е революционен начин за справяне със здравословните проблеми и е насочена към детоксикация и възстановяване на организма на клетъчно ниво. Лечението протича леко и може да предложи бързо и трайно възстановяване.

HDT е цялостно лечение, което се състои от:

  • класическа хомеопатия.
  • курсове за детокс в подкрепа на тялото.
  • подкрепа на органите и органните системи със специфични хомеопатични лекарства или телесни субстанции под формата на хомеопатично лекарство.
  • подкрепа с ортомолекулни добавки.

КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ

Всички училища в класическата хомеопатия се стремят да се излекуват, като се фокусират върху сърцевината на индивидуалния (вътрешен подход), като задействат механизма за самолечение на тялото.

ДЕТОКС

HDT добавя допълнително измерение към класическата хомеопатия и следователно се фокусира върху външните фактори, които могат да имат различни ефекти върху всеки индивид и могат да доведат до здравословни проблеми. Класическите хомеопатични лекарства често не са достатъчни за неутрализиране на външни влияния, особено химията, която масово е навлезла навсякъде в живота ни.

От раждането – и дори преди това – човек влиза в контакт с вещества, които биха могли да бъдат вредни за организма. Тялото има отлични начини за изхвърляне на тези вещества, но когато станат прекалено много или са съвсен непознати за нашата биохимия, то вече не успява да детоксикира достатъчно. Можете да мислите да използвате контрацептиви и антибиотици, ваксинации, но също така и радиация и да работите с бои и разтворители от години. Така че оплакванията „никога добре след“ са важна информация.

В дългосрочен план възникват (хронични) оплаквания. Примери са неясни симптоми и оплаквания от тежки хронични заболявания като астма, екзема, ПМС, синдром на дефицит на вниманието, ADD, тревожност, депресия, фибромиалгия, мигрена, аутизъм, фобии, лаймска болест, епилептични припадъци, МС, ПМС и ревматизъм.

ОРГАНИ И СИСТЕМИ

Методът HDT помага да се добие по-широк поглед върху развитието на патологията и включените системи. HDT предоставя средство за определяне на йерархията в болестта и как да се процедира стъпка по стъпка . Целта е да се разберат като следствие патологията и психичните разстройства и обратното.

ОРТОМОЛЕКУЛЯРНИ ДОБАВКИ

За поддържане на органите и системите се използват хомеопатични лекарства и / или органни субстанции като хомеопатично лекарство (например хормони и протеини). Елиминирането на вредните вещества се засилва чрез употребата на ортомолекулни добавки.

Функциите на органите се възстановяват и здравето се извежда на по-високо ниво.

                               Хомеопатична детокс терапия                                   Хомеопатична детокс терапия

Моля, споделете с ваши приятели: