Хомеопатична детокс терапия

Хомеопатичната детокс терапия е ново направление в хомеопатията, което става все по- актуално в нашето съвремие.

Вече е доказано, че всяко вещество попаднало в нашето тяло носи информация и се отразява на нашето тяло. Всяка субстанция, приемана от родителите около зачеването на бебето, от майката по време на бременността и раждането, от бебето след раждането – например хормони, антибиотици, противозачатъчни, упойки, ваксини, наркотици, химични медикаменти и други – също оставя последствия на вибрационно /енергийно/ информационно ниво както у децата, така и у възрастните. Всеки ден в тялото ни попадат неизброимо количество патогени и токсини, от които ние тябва да се защитавам.

Това се явява основна причина за многото случаи, когато лечението с хомеопатия не е успешно или в един момент започва да буксува. Друг много важен момент е, че над 85% от пациентите, обърнали се за хомеопатично лечение, имат проблеми и болести свързани със страничните ефекти на предишни лечения.  Подробно 

По време на хомеопатичния преглед се изучава се конкретната причината за посещението, търсят се обстоятелствата и причините довели до това. Това изисква подробна информация и съдействие от страна на пациента или неговите родители. При необходимост се назначават допълнителни клинични изследвания и консултация с тесен специалист.

Прегледът е с продължителност 60 мин.

Цена на консултацията- 120 лева. Проследяване след 30 дена- 90 лева.

Моля, споделете с ваши приятели: