Медитация на Новолуние за Манифестиране на Желанията на Сърцето

На 24 януари настъпва първото новолуние за 2020 в зодиакалния знак Водолей. Ще използваме енергиите на това новолуние за да манифестираме в живота си, това, за което копнее душата ни. Моментът е изключително подходящ за задаване на Намерение за новата година и поканване на силите на Вселената да създадат в живота ни, това, което е за най-висше добро на душата и живота ни. В медитацията, чрез методи от Тета Лечението (ThetaHealing®) ще се свържем с нашия Висшия си Аз за да разберем какви са истинските нужди и желания на душата ни.

Често съзнателният ум и многото външни въздействия ни повеждат в посоки, които не отговарят на Истината според душата ни, и въпреки, че постигаме нещата, които сме мислели, че искаме, не откриваме удовлетворение и радост в това.

В тази сесия, ще се се обърнем навътре, за да достигнем до автентичните си нужди и желания и ще направим Тета техника за проявление на желаното в живота ни. Енергията на новолунието допълнително подкрепя този изключително мощен ритуал за създаване на нова реалност в живота ни.

На 24 януари от 18:30 до 20:30 часа в Център Хомеоарт.

За метода:

Тета лечение-The ThetaHealing® Technique
Медитационна техника, базирана на духовна философия, целяща лечение и развитие на ума, тялото и духа чрез свързване със Създателя на Всичко Което Е-Бог. Методът е създаден от Вайана Стайбъл през 1995 г, в процеса на собственото и пътуване към оздравяване.
Това е упражнение за ума, тялото и духа, което позволява да бъдат изчистени ограничаващите убеждения, които имаме, и ни научава как да живеем с позитивни и адекватни вярвания.Тета лечението е насочено към развитие у нас на добродетели и правилна представа за вселената, другите и самите нас.

Водещ на уъркшопа: Роксана Бънъцяну, МА, MRes, клиничен психолог, сертифициран терапевт по Тета Лечение, Сертифицран терапевт по Хипнотична Регресия по метода на Долорес Кенън QHHT®. Още за Роксана