Енергийна психология (ТЕС и Матрицата)

Техника за емоционалната свобода (ТЕС/EFT) и Пренареждане на матрицата (MR)

Енергийната психология е ново направление в психологията, което печели все повече привърженици. Нейни представители са  Техниката за емоционална свобода и Пренареждане на матрицата.

ТЕС/ EFT? комбинира съвременната западна психология със знанията на древните за енергията „чи“и протичането на енергийните потоци в тялото. Нейният създател Гари Крейг споделя твърдението на източната медицина, че причината за всички негативни емоции започва с разстройство в енергийната система на тялото.

ТЕС работи с нашите подсъзнателни вярвания и модели, които ни пречат да се чувстваме добре и да сме здрави. Те стават наши енергийни блокажи, които ТЕС и Пренареждане на матрицата много елегантно отстраняват и преработват.

Предимство на ТЕС е лесната употреба. Човек може да се обучи да прилага техниката на себе си и своите близки. Нанасят се леки потупвания с връхчетата на пръстите по определени биоактивни точки върху тялото, с което се цели отблокиране на енергийните канали и възстановяване на нормалната посока и сила на протичане на енергията. Така се отстранява причината за много физически и емоционални проблеми и конфликти.

ТЕС може да бъде изключително полезен при редица състояния свързани с вътрешни блокажи, стрес, състояния като определени страхове, фобии от различен характер, ниско самочувствие, конфликти, помощ при физически състояния и много други. Практически ТЕС може да се прилага към всеки проблем в живота, по-малък или по-голям.

Като естествено развитие и надграждане на ТЕС през 2008 г. идва терапевтичната техника Пренареждане на матрицата (Matrix Reimprinting), разработена от Карл Доусън. Защо матрицата? Защото воден от обучен практик, човек се връща в минали ситуации, за да ги „излекува“ и да преработи модела в който е заседнал. Много мощна терапия, която стига до дълбоки пластове на ума и подсъзнанието и води до излекуване и трансформация на психо-емоционални и физически страдания, носени с години.

Пренареждане на Матрицата се прилага при състояния като фобии, панически разстройства, депресивни и посттравматични състояния, различни психосоматични разстройства, като свръхтегло и хранителни разстройства и много други. Добра самостоятелна или допълнителна терапия при  физически проблеми като главоболие, алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.

Енергийна психология (ТЕС и Матрицата)

Прилагани под ръководството на опитен практик ТЕС и ПМ могат да бъдат много ефективни лечебни методи, водещи до дълбоки промени. Съчетанието с други холистични методи потенцира резултата и ускорява процеса.

Ето какво казва великата Луиз Хей за ТЕС „Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.“

На добър час на смелите!

Д-р Весела Балтова прилага съвместно с хомеопатичното лечение метода на ТЕС и Матрицата. Ефекта е бърз и много изненадващ!

Цена за 1-ва сесия – 120 лв.

Цена за 5 сесии – 450 лв. ( в рамките на 45 дена)

Продължителност- 60 мин.

 

С Карл Досън!

Енергийна психология (ТЕС и Матрицата) Енергийна психология (ТЕС и Матрицата)

Моля, споделете с ваши приятели: