Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“

Програма за жени, които искат да стават майки и имат желание да се погрижат за здравето си преди да е настъпил прекрасния момент, за да дадат възможно най-добрия старт на детето си. 

Редица проучвания доказват, че здравето на плода изключително много зависи от здравето на родителите още преди зачеването. Женският организъм е загадка, едновременно силен и крехък, може да понесе много, но за сметка на какво? Стилът на живот на съвременния човек е ­­­­­изключително натоварен не само със стрес, но и с редица токсични вещества и субстанции, които ние даже не възприемаме като такива, но те се отразяват на бъдещото бебе.

За кого е тази програма:

 •  за жени, които имат или са имали хормонални проблеми и не могат да забременеят
 •  жени при, които не са установени проблеми, но не успяват да заченат 
 •  за увеличаване шансовете за зачеване по естествен или асистиран начин
 •  за стимулиране на овилацията и подобряване качеството яйцеклетките
 •  за жени, които искат да стават майки и имат желание да се погрижат за здравето си, за да дадат възможно най-добрия старт на детето си
 •  за жени, които искат една естествена, спокойна и щастлива бременност и раждане
 •  за жени, които са опитали различни варианти на асистирана реппродукция и изпитват много страничните ефекти от това

Работим само с изпитани природни лечебни методи. Програмата има най-добър ефект, ако се провежда едновременно при двамата партньори. С помощта на хомеопатия, натуропатия, хранителен режим, аюрведа и други алтернативни методи за здраве добрите резултати няма да се забавят.

Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“                                                       Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“

Програмата включва три етапа: три консултации с междинни проследявания по телефона между тях и подкрепа при остри състояния. Прилагат само методи от холистичната медицина, които при необходимост могат да се комбинират с други терапии. При необходимост се препоръчва и психологическа подкрепа!

 • преглед-интервю и апаратна диагностика ;
 • съставяне на индивидуален хранителен режим и програма за пречистване на организма  (изследване на жива капка кръв);
 • подготовка на тялото за бъдещата бременност с природни средства и съвети как да се справяте със стреса от ежедневието;
 • насоки за най-често срещаните неразположения в начало на бременността и тяхното преодоляване.

Продължителността на програмата е 4 месеца. Тялото се нуждае от време за подготовка и превключване на нов режим. Особено подходяща за жени с хронични проблеми, преминали през продължителни натоварващи лечения с хормони, антибиотици и други потискащи терапии.

(При необходимост от допълнителни лечебни процедури цената се коментира допълнително. При лечени на двамата партньори, втория човек ползва 50% отстъпка )

Можете да се запишете за безплатна 20 минутна предварителна консултация по телефона с Д-р Балтова, за да зададете своите въпроси на тел. +359 888 836 921.

Целта си струва! Сега на ход си ти!

Цена на програмата 450 лв.

Консултант д-р Весела Балтова- холистичен лекар, хомеопат, специалист източна медицина и нутрутерапия.

🌸Като приоритет в работата си помага на жени с хормоналeн дисбаланс и други свързани проблеми, които искат да имат естествена бременност и имат проблеми със зачеването по естествен или асистиран начин.🌸Прилага програми включващи природни средства и изпитани алтернативни методи за балансиране на хормоните и преодоляване на блокажите за подобряване на репродуктивността.🌸Помага и на жени след прилагане на продължителни лечения с много химия и токсичност за възстановяване на организма и детоксикация със специфични методи и средства за да се чувстват добре като жени и майки.

(Програмата не включва хранителните добавки и медикаментите, които ще бъдат предписани, както и допълнителните лечебни процедурии. При Необходимост от такива  цената се уточнява допълнително.)