Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“

Програмата е за жени, които искат да стават майки и имат желание да се погрижат за здравето си преди да е настъпил прекрасния момент, за да дадат възможно най-добрия старт на детето си. Жени, които искат една естествена, спокойна и щастлива бременност и раждане. Жени, които са опитали различни варианти на асистирана реппродукция и изпитват страничните ефекти от това. Работим само с изпитани природни холистични методи.

Редица проучвания доказват, че здравето на плода изключително много зависи от здравето на родителите още преди зачеването. Женският организъм е загадка, едновременно силен и крехък, може да понесе много, но за сметка на какво? Стилът на живот на съвременния човек е ­­­­­изключително натоварен не само със стрес, но и с редица токсични вещества и субстанции, които ние даже не възприемаме като такива, но те се отразяват на бъдещото бебе.

С помощта на хомеопатия, натуропатия, хранителен режим, аюрведа и други алтернативни методи за здраве добрите резултати няма да се забавят. Програмата има най-добър ефект, ако се провежда едновременно при двамата партньори.

Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“                                                       Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“

Програмата включва три етапа: три консултации с междинни проследявания по телефона между тях и подкрепа при остри състояния. Прилагат само методи от холистичната медицина, които при необходимост могат да се комбинират с други терапии.

  • преглед-интервю и апаратна диагностика (биорезонанс или изследване на жива капка кръв);
  • съставяне на индивидуален хранителен режим и програма за пречистване на организма;
  • подготовка на тялото за бъдещата бременност с природни средства и съвети как да се справяте със стреса от ежедневието;
  • насоки за най-често срещаните неразположения в начало на бременността и тяхното преодоляване.

Продължителността на програмата е 3 до 4 месеца. Тялото се нуждае от време за подготовка и превключване на нов режим. Особено подходяща за жени с хронични проблеми, преминали през продължителни натоварващи лечения с хормони, антибиотици и друга потискаща терапия.

(При необходимост от определени лечебни процедури цената се коментира допълнително.)

Целта си струва! Сега на ход си ти!

Цена на програмата 340 лв.

Консултант д-р Весела Балтова- холистичен лекар, хомеопат, специалист източна медицина и нутрутерапия.

Д-р Балтова помага на жени, които искат да имат своя рожба, но по една или друга причина не са успяли до момента. Помага също така на жени преминали или преминаващи през варианти на асистирана репродукция, инвитро за отстраняване на химията и страничните ефекти от медикаментите, за да се чувстват добре за себе си и за децата си!