Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“

Програмата е за жени, които искат да стават майки и имат желание да се погрижат за здравето си преди да е настъпил прекрасния момент, за да дадат възможно най-добрия старт на детето си. Редица проучвания доказват, че здравето на плода изключително много зависи от здравето на родителите още преди зачеването. Женският организъм е загадка, едновременно силен и крехък, може да понесе много, но за сметка на какво? Стилът на живот на съвременния човек е ­­­­­изключително натоварен не само със стрес, но и с редица токсични вещества и субстанции, които ние даже не възприемаме като такива, но те се отразяват на бъдещото бебе. С помощта на хомеопатия, натуропатия, хранителен режим, аюрведа и други алтернативни методи за здраве добрите резултати няма да се забавят. Програмата има най-добър ефект, ако се провежда едновременно при двамата партньори.

Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“                                                       Програма за бъдещи мами „ Сила за създаване на нов живот“

Програмата включва три етапа: три консултации с междинни проследявания по телефона между тях и подкрепа при остри състояния. Прилагат само методи от холистичната медицина, които при необходимост могат да се комбинират с други терапии.

  • преглед-интервю и апаратна диагностика (биорезонанс или изследване на жива капка кръв);
  • съставяне на индивидуален хранителен режим и програма за пречистване на организма;
  • подготовка на тялото за бъдещата бременност с природни средства и съвети как да се справяте със стреса от ежедневието;
  • насоки за най-често срещаните неразположения в начало на бременността и тяхното преодоляване.

Продължителността на програмата е 3 до 4 месеца. Тялото се нуждае от време за подготовка и превключване на нов режим. Особено подходяща за жени с хронични проблеми, преминали през продължителни натоварващи лечения с хормони, антибиотици и друга потискаща терапия.

(При необходимост от определени лечебни процедури цената се коментира допълнително.)

Мотивацията си струва!

Цена на програмата 240 лв.

Консултант д-р Весела Попова

– холистичен лекар, хомеопат, специалист източна медицина и хранене