Програма „ Холистична грижа за бременността“

Бременността е един от най-важните периоди в живота на всяка жена. Все по-често се замисляме за качеството на храната и живота си изобщо, а в такива моменти е много важно да сме спокойни и да знаем какво да правим. Под ръководството на специалист в областта на холистичната медицина и хомеопатия това се случва леко и приятно.

Програма „ Холистична грижа за бременността“

За кого е тази програма:

  • за жени, които държат да се погрижат за себе си и бъдещото дете по природен начин през времето на бременността
  • за жени, които искат лечение с природни и естествени средства
  • за жени, които желаят да се чувстват обгрижвани и спокойни през цялата бременност
  • за жени, които искат да се подготвят за раждането с натурални средства
  • за жени, които искат бързо възстановяване и да останат в чудесна форма след раждането

Включва 3 консултации с междинни проследявания по телефон или скайп. При остри състояния, е необходима допълнителна консултация. Продължителността на програмата е средно 4-5 месеца.

Какво включва програмата

  • подробно интервю-разговор и определяне на индивидуален хранителен режим;
  • прилагане на хомеопатични, билкови или др. природни препарати;
  • препоръчване на хранене и добавки според потребностите в различните етапи на бременността;
  • насоки за помощ с природни средства по време на раждането и следродилния период.

Помнете, бебчето винаги си взема, това което му е нужно! Така е устроен животът, борба за оцеляване. Но какво остава за майката след като роди и започне да кърми, как се чувства тя, през какво минава? Всъщност мама е най-съществената!

(Възможно е провеждането на цялата програма по скайп.)

Можете да се запишете за безплатна 15 минутна предварителна консултация по телефона с Д-р Балтова, за да зададете своите въпроси на тел. +359 888 836 921.              Програма „ Холистична грижа за бременността“

Цена на програмата 490 лв.

Консултант д-р Весела Балтова- холистичен лекар, хомеопат, специалист източна медицина и нутрутерапия.

🌸Като приоритет в работата си помага на жени с хормоналeн дисбаланс и други свързани проблеми, които искат да имат естествена бременност и имат проблеми със зачеването по естествен или асистиран начин.🌸Прилага програми включващи природни средства и изпитани алтернативни методи за балансиране на хормоните и преодоляване на блокажите за подобряване на репродуктивността.🌸Помага и на жени след прилагане на продължителни лечения с много химия и токсичност за възстановяване на организма и детоксикация със специфични методи и средства за да се чувстват добре като жени и майки.

(Програмата не включва хранителните добавки и медикаментите, които ще бъдат предписани, както и допълнителните лечебни процедурии. При Необходимост от такива  цената се уточнява допълнително.)

 

Моля, споделете с ваши приятели: