Програма „ Холистична грижа за бременността“

Бременността е един от най-важните периоди в живота на всяка жена. Все по-често се замисляме за качеството на храната и живота си изобщо, а в такива моменти е много важно да сме спокойни и да знаем какво да правим. Под ръководството на специалист в областта на холистичната медицина и хомеопатия това се случва леко и приятно.

Програма „ Холистична грижа за бременността“

Програмата е за жени, които искат да се погрижат за себе си и бъдещото дете по най-добрия начин през времето на бременността. Жени, които искат една естествена, спокойна и щастлива бременност и раждане.

Включва 4 консултации с междинни проследявания по телефон или скайп. При остри състояния, е необходима допълнителна консултация. Продължителността на програмата може да бъде между 3 и 6 месеца, това решавате Вие.

Какво включва програмата

  • подробно интервю-разговор и определяне на индивидуален хранителен режим;
  • прилагане на хомеопатични, билкови или др. природни препарати;
  • препоръчване на хранене и добавки според потребностите в различните етапи на бременността;
  • насоки за помощ с природни средства по време на раждането и следродилния период.

Помнете, бебчето винаги си взема, това което му е нужно! Така е устроен животът, борба за оцеляване. Но какво остава за майката след като роди и започне да кърми, как се чувства тя, през какво минава? Всъщност мама е най-съществената!

(Възможно е провеждането на цялата програма по скайп.)                   Програма „ Холистична грижа за бременността“

Цена на програмата 360 лв.

Консултант д-р Весела Балтова- холистичен лекар, хомеопат, специалист източна медицина и нутрутерапия.

Д-р Балтова помага на жени, които искат да имат своя рожба, но по една или друга причина не са успяли до момента. Помага също така на жени преминали или преминаващи през варианти на асистирана репродукция, инвитро за отстраняване на химията и страничните ефекти от медикаментите, за да се чувстват добре за себе си и за децата си!