ТЕС за позитивна нагласа към тялото и за разумно използване на ресурсите

15 януари –  Вечер на енергийната психология в Хомеоарт

В рамките на два часа ще разберете как да приложите Техниките за Емоционална Свобода (ТЕС) за изграждане на положителна нагласа към тялото, и за предотвратяване на емоционални покупки и по-разумно изпозлване на ресурсите и парите.

1. „Печеля достатъчно! Къде са ми парите?” – Бойка Боянова,

Какви чувства изпитвате, когато погледнете към вашите доходи? Обзема ли ви чувство на безизходица? Струва ли ви се, че печелите достатъчно, но парите все не стигат? Вгледайте се в себе си и в негативните чувства, които изпитвате. Можете да превърнете мечтите си в цели и да почнете да ги изпълнявате. Единственото, което е необходимо е да поработите със себе си и да бъдете постоянни. Това е процес, в който ще разберете, че силата е във вас и вие можете да промените всяка ситуация. Готови ли сте да започнете?

2. „ТЕС за позитивна нагласа към тялото“ – Мария Трайкова

Празниците отминаха, трапезите се опразниха за сметка на ..стомасите, телата и самооценката. Сигурно много от вас са видели картинките на супергероите преди и след празниците- разбира се стройни преди и закръглени след.

Как приемаш тялото си? Има ли част, която не харесваш, или даже мразиш? Сравняваш ли се с другите? Може би си мислиш, че самокритиката е  пътя към промяната?

Нека опитаме с приемане. За да променим нещо най-напред е нужно да го приемем. Не да приемем, че то няма да се промени, а да приемем, че в момента положението е такова. И да посеем семенцето за любов към тялото- нашето транспортно средство, с което вървим през живота! Да изтупаме самокритиката и да отворим пространство на приемане и любяща грижа!

15.01. 18:30 – 20:30 часа, център ХомеоАрт

Тел. за записване: 0887 511 122 – Бойка Боянова

Цена 15 лв. плащане на място.

Запиши се тук : https://goo.gl/forms/dAurfY2y25RQrmxD2