Лекция, филм и беседа за вътреутробния живот на бебето

На 11.06.2018г от 18.30 в Център „Хомеоарт“

При раждането си новороденото има вече натрупана 9 месечна опитност. Добре е да актуализираме познанията си за СКРИТИЯ ПЕРИОД на бебето по време на бременността и да осъзнаем важността на този най-важен етап в човешкия живот. Тогава се създават МОДЕЛИТЕ НА ПОВЕДЕНИЕ на бъдещия индивид, под влияние на околната среда и най-вече родителите.

Лекцията се води от д-р Емилия Янева, педиатър, хомеопат, с 30 годишен професионален стаж , 10 от които – с новородени; с 5 годишна опитност в Испанската Асоциация за Пренатално Възпитание; с 4 годишна опитност в консултиране на новородени и бебета по програма за домашно раждане в Испания.

Беседата е подходяща за всички, независимо от възраст, пол и биологичен етап на живота, в който са. ИНФОРМИРАНОСТТА, за всички, е предимство и условие за адекватно поведение, особено по времето на този най-важен ПЕРИОД НА ФОРМИРАНЕ на бъдещия човек.

Всички сме еднакво отговорни за правилното протичане на този процес и колкото повече знаем, толкова по-полезни ще бъдем – всеки от своята позиция и компетентност.

Място на провеждане – Център „ХОМЕОАРТ“, жк. Разсадника, бл.65 –вход откъм бул „ Ал Стамболийски“ . Метро Вардар, тр.8- спирка Вардар.

Карта и контакти: https://homeoart-bg.com/kontakti/

Таксата – доброволен принос / дарение

МОЛЯ ПРЕДАЙТЕ НА ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ, КОИТО БИХА ИМАЛИ ИНТЕРЕС!

Вижте повече тук.