Терапевтична група по фамилни констелации- 16 юни

Терапевтична група по фамилни констелации- 16 юни

 На 16.06.2019 год. от 9.30 до 17.00 часа обявяваме началото на групова работа със системни фамилни констелации.

Темата ще бъде < вината> и къде сме ние в нея.

Няма перфектно семейство. Всяко има своите драми, тайни и теми- табу, а те оказват влияние върху цялото – семейната система. Недоизказани думи, раздели, разочарования и тайни… един лабиринт, където семейната история на всеки един от нас е преплетена една с друга.

Всеки от нас, независимо от произхода и културната си принадлежност, има и майка и баща, които принадлежат към друга система, а тя към друга… Възстановявайки и укрепвайки връзката с родителите и предците си, се учим как да получаваме подкрепа и да черпим от силата, идваща до нас през поколенията.Така на свой ред създаваме пълноценни връзки и даваме безусловна любов на своите деца и партньори. А вината тя може да е лечебна!

Това е процес, който е повлиян от движението на Душата (както го нарича Берт Хелингер) и това е извън нашите представи, а за Душата и за Подсъзнанието времетраенето на трансформациите е различно.

Променяйки себе си, променяме и живота си към по-добро. „Който търси извън себе си, сънува; който търси в себе си, се пробужда“, любимият цитат от Карл Юнг.

Заповядайте, за пореден път с респект и уважение ще се доверим на „полето на знанието“ на всяка фамилна система.

Мястото – Център Хомеоарт, ж.к. Разсадника, блок 65( вход от страната на бул. Ал.Стамболийски)

Дата- 16.06.2019 год. от 9:30 часа- събота

Цена за поставяне на тема 70 лв, за участие за деня 30 лв.

Необходимо е предварително записване на office@homeoart-bg.com

Tелефон: 0888 836 921, 02 8208191