Майчина молитва

Работилница за майки настоящи и бъдещи

на 29 и 30.05.2019 – сряда и четвъртък от 18:30 до 20.30 часа

Молитвата може да бъде не само изказана, но и нарисувана!

Каним ви на едно интересно пътешествие, в което да бъдем вълшебници! Много практически насочена работилницата ще ви даде два изключително ценни начина да сте полезни за себе си и децата си! Залагаме всичко, която искаме за нашето дете в квантовото поле на мирозданието. Вселенския разум откликва с помощта на неврографиката!

1-ва част 29.05 от 18:30 до 20.30 – ТЕС – Техника за емоционална свобода – един от най-популярните методи, използвани за решаване на емоционални проблеми. Ще се обучим как да помагаме на детето и на себе си в трудни моменти. ТЕС за детето, по акупунктурните точки

2-ра част 30.05 от 18.30 до 20.30 – Рисуваме майчина молитва! Рисуване с техниката за неврографика! Подсъзнанието винаги знае решението, но най трудното е да стигнем до него. Мозъкът е рационален и не спира да мисли и мисли. Винаги се опитва да ни дава някакви отговори, които обаче са стандартни най-често не най- добрите.

Водещи:

Д-р Весела Балтова – лекар хомеопат, специалист по нейрографика, бахов цветотерапевт, дипломиран лекар към School for human Chemistry, практик ТЕС , пренареждане на матрицата, пренареждане на матрицата на раждането. Работи повече от 20 години в областта на холистичната и източна медицина.

Мария Трайкова е сертифициран коуч и практик по ТЕС, пренареждане на матрицата, пренареждане на матрицата на раждането, посланик на матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy.
Практикува от 2012 г. и специализира в областта на взаимоотношенията и травмиращите преживявания.

Цена на работилницата 80 лв.

При ранно заплащане до 20.05 – цената е 60 лв.

Необходимо е предварително записване о 15.03.2019. Мястото ви ще е запазено след заплащане на капаро от 20 лева. Всички материали ще са осигурени.

Място на провеждането-  Консултативен център „Хомеоарт- интегративна хомеопатия“

София, ж.к. Разсадника, бл.65, вх.А( входът е от страната на бул.Ал.Стамболийски)

За въпроси:    02820 81 91, 0888 836 921

 

Ето и отзива на една прекрасна млада дама, за нашата терапевтична работа по този метод!

Майчина молитва

Моята история е дълга, но по-важното е, че когато дойде моментът да се изправя лице в лице с проблемите и да ги излекувам на помощ ми се притече д-р Весела Балтова. С нейна помощ и чудесните методи, което ми разкри заедно извадихме сенките, дадохме им имена и ги изпратихме с благодарност. Изтупахме всички болки с ТЕС, след което поканихме красивото и хармоничното да се настани в моя вътрешен свят. И накрая като истински вълшебници ние поставихме Новото ми, чисто Аз на листа хартия! Заоблихме всички конфликти и сътворихме цяла една нова настройка за живот – цветна, балансирана и вдъхновена!Благодаря ви, Д-р Балтова, че заедно мечтахме с помощта на ТЕС и неврографиката.