Животът не започва от раждането, а от момента на зачатието

Началото на живота започва от една клетка, която се слива с друга клетка. След това за 9 месеца или 40 седмици се създава напълно бъдещият човек. Възможност за корекции на по-късен етап няма!

До третия месец от развитието на плода в утробата се формират всички системи и органи, които са необходими за пълноценен живот след раждането. През следващите шест месеца те само се развиват и съзряват, за да работят в съвършен синхрон през останалата част от живота. Това включва: главния мозък, нервната и хормонална системи, основните регулатори на жизнената енергия и тялото.

Пълния текст може да прочетете Тук 

Животът не започва от раждането, а от момента на зачатието

 

 

Можете да се запишете за безплатна 20 минутна предварителна консултация по телефона с Д-р Балтова, за да зададете своите въпроси на тел. +359 888 836 921.

Д-р Весела Балтова работи в областта на алтернативната медицина. Помага на жени, които мечтаят да имат своя рожба, но не са успели до момента по една или друга причина. Работи цялостно, само с природни методи за изчистване и балансиране на тялото и подобряване на здравето. Работи също с жени преминали през различни варианти на асистирана репродукция, инвитро за изчистване на химията и страничните ефекти от медикаментите. Така те стават по-добре за себе си и за своите деца. Много жени успяват да забременеят естествено, даже след опити за инвитро, след като преминат програма съобразена с природните и духовните закони.

Още по темата с д-р Весела Балтова в Youtube

Бъдете здрави и в добро настроение!