Есенен емоционален детокс (ТЕС практика)

Едва ли има някой, който да не е чувал, че поради градския начин на живот в тялото ни се трупат отрови, които е добре да изчистваме, за да се поддържаме в добро здраве. Дали обаче имаме това познание и култура за нашите емоции?

Науката и медицината все повече признават, че голяма част от болестите и неразположенията имат емоционален корен. Защо тогава да не се погрижим за нашето здраве и емоции, преди да са се проявили като физически проблем? И не само това, защо да не се освободим от нездравословните товари, за да се чувстваме по-енергични, да се радваме на живота и да вложим освободената енергия, в нещо, за което отдавна мечатем?

Една техника, две практики, лично време за разтоварване в подкрепящо пространство:

1. Обидата –товарът, който (избирам да)нося.

Още от деца сме свикнали да се обиждаме и разочароваме и да стоим в това състояние с дни, месеци, години, а понякога и цял живот. Понякога дори гордо носим обидата си: „- Никога няма да простя, за това, което ми стори!“ Дали не е защото просто не искаме да освободим „виновната“ страна от отговорност.

Но нека признаем пред себе си – това далеч не е най-здравословния за нас начин и носи опустошителни последици за нашето емоционално и физическо здраве.

Законът за привличането гласи, че каквото излъчваме – това и привличаме. Българската поговорка „Каквото повикало – такова се обадило“ важи с пълна сила в този случай.
Затова, така като имаме право да изпитваме гняв и болка, така и имаме право да пуснем обидата. Да пуснеш обидата, да простиш, не означава да оправдаеш човека, или хората, които са ти причинили страдание. Това означава да направиш избор – да се освободиш от товара и да не позволяваш това, което някой друг е направил да трови живота ти всеки ден. Означава да си свободен и да не плащаш за грешките на другите.

Ако това ти звучи познато и имаш желание да се освободиш, ела да потупваме заедно.Ще те води Мария Трайкова.

2. Имам ли достъп до изобилието в живота, или все нещо не ми достига?

Дали време, дали енергия, дали финансови средства, или любов. Какво е това, което виждам и преживявам всеки ден? Мога ли да се радвам на живота или все нещо не ми достига? И каквото и да направя все не е достатъчно…

Ако и ти търсиш отговор, ела да потупваш с нас! Ще те води Димитрина Кръстева

На 20.11. 2018 от 18:30 до 20:30 часа.

В център за алтернативна медицина ХомеоАРТ, Гр. София, ж.к. Разсадника, бл. 65, зад вх. А, от страната на бул. Стамболийски

Ще работим в малка група до 15 човека. Цена 15 лв, заплатена на място.

Запиши се и запази своето място тук:
https://goo.gl/forms/37xGsg63c6hSTlxv1

И ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас:
Мария Трайкова – 0888726607, maria@mariatraykova.com
Димитрина Кръстева – 0888127727, info@evoenergy.bg
Център Хомеоарт – 0888 836 921, office@homeoart-bg.com