Д-р Весела Балтова – хомеопат, нутрициолог

Д-р Весела Балтова - хомеопат, нутрициологД-р Весела Попова е завършила медицина в I.M. Sechenov Moscow (MMA), след което работи като педиатър и специализира клинична лаборатория. Има европейска диплома по хомеопатия на Европейския комитет по хомеопатия. Завършила е курсовете на Лондонския хомеопатичен колеж /LCCH/, ЦОРХ и Международната Академия по Класическа Хомеопатия в Гърция, ръководена от проф. Г. Витулкас. Дипломиран лекар към School for human Chemistry, HDT на Тон Янсен за Хомеопатична детокс терапия. Практик ТЕС и Пренареждане на матрицата.

Продължава да присъства на семинари и научни конференции в страната и чужбина. Посещавала е лекционни курсове и тренинги на редица международни лектори в България, Индия, Франция и др. Започва да практикува хомеопатия от 1999 г. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България.

Д-р Балтова помага на жени, които искат да имат своя рожба, но по една или друга причина не са успяли до момента. Помага също така на жени преминали или преминаващи през варианти на асистирана репродукция, инвитро за отстраняване на химията и страничните ефекти от медикаментите, за да се чувстват добре за себе си и за децата си!

В работата си използва комплексен подход, включващ и други алтернативни лечебни методи – акупунктура, цветотерапия по д-р Бах, холистичната нутриционистика и др. Използва биорезонансна диагностика и  хомотоксикология с ново поколение апаратура, според индивидуалното състояние и потребности на пациента. Прави специализирани консултации на жива капка кръв (Darcfield microscopy), Aquasource- консултант. Цялостна профилактика, лечение и възстановяване след продължително натоварване и боледуване чрез детоксикацията, хранителната терапия и използване на биологично активни добавки.

Д-р Балтова работи със система включваща няколко етапа и различни холистични медицински методи Класическа хомеопатия, ХДТ терапевт, Биорезонансна диагностика, Нутриционист, консултант Аквасорс, Шуслеров и Бахов цветотерапевт.

За контакти Център Хомеоарт- +359 888 836 921, 02 820 8191