Здравна беседа, вход свободен

ОБЩИНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЖГЕРБ КАРЛОВО ОРГАНИЗИРА ЗДРАВНА БЕСЕДА

на тема: „ХОМЕОПАТИЯТА МОДА  ИЛИ РЕАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ“

ЛЕКТОР: д-р Весела Балтова – специалист клинична лаборатория, холистичен лекар, класически хомеопат, консултант нутриционист  в Център за хармонично здраве “Хомеоарт“

Д-р Весела Балтова е завършила  Moscow Medikal Academy /1-ви ММИ/, след което работи като педиатър и специализира клинична лаборатория. Започва да практикува  хомеопатия от 1999 година. Член е на АЛХБ в България и LHMI.

Завършила е курсовете на лондонския хомеопатичен колеж/LCCH/, ЦОРХ и МА по класическа хомеопатия в Гърция, под ръководството на проф. Г.Витулкас. Дипломиран хомеопат в Internacional Academy HDT and Matrix Reimprinting Practitioner.

В работата си използва комплексен подход, включващ и други алтернативни лечебни и диагностични методи като ХДТ, Биорезонансна диагностика по Фол, Микроскопски анализ на жива капка кръв, Шуслерова и бахова терапия, нутрициология, Аюрведа. Според индивидуалното състояние и потребности на пациента се включват, освен медикаменти,  хранителна терапия, програми за преодоляване на стреса и детоксикация.

Организаторите канят всички желаещи от община Карлово да присъстват на събитието, което ще се проведе на 07.07.2017 година /петък/, от 17.30 часа, в зала „Васил Караиванов“ на Община Карлово.

ВХОД СВОБОДЕН