Страховете – наш ресурс

(Терапевтична група за арттерaпия по метода „Нейрографика“)

Заповядайте на първия ни семинар от поредицата „Сваляне на вътрешните ограничения с „нейрографика“. Иновативен метод за България

Страховете са начин да се справим в живота, но те са и голяма пречка да изявим себе си и да живеем пълноценно. Преди да продължим напред, нека ги направим свой приятел!

Нейрографиката е творчески метод за трансформацията на света около нас. Всеки може да рисува и при това, да нарисува всичко! Линии на действието, траектория на движението през времето, графично решение на трудна комуникация, трудни жизнени ситуации … Каним ви да нарисуваме и свалим вътрешните ограничения, които трупаме с години и заедно да създадем и създаваме своя, собствена картина, своя желана Вселена.

Работата с невронните връзки е универсален инструмент за справяне с редица обстоятелства и уникален метод за получаване „инструкции“ от подсъзнанието.

Семинарът включва теория, практика, споделяне и много красота. Ще се запознаете с един уникален и приложим навсякъде метод за самопомощ!Водещи: д-р Весела Балтова и Таня Маркевич

Семинарът ще се проведе на 20.05.2018 от 10:00 до 14:00 часа в Център Хомеоарт на новия ни адрес: ж.к. Разсадника, бл.65, на гърба на вхА, вход от страната на бул.Ал.Стамболийски.

Всички материали са осигурени.

Цена за участие- 50 лева. Необходимо е да се внесе капаро 20 лева до 18 май, за запазване на място. (Лично в офиса или по банкова сметка, при поискване)

Контакти: тел.0888 836 921, office@homeoart-bg.com

Повече информация на сайта: https://homeoart-bg.com/

Фейсбук: https://www.facebook.com/HomeoArtBg/