ЛИЧНИ МАНДАЛИ

Заповядайте на 16.02.2018 (петък) от 18:00 до 20.30 да обърнем специално внимание и на Душата.

Втора част от уъркшопа – „ЛИЧНИ МАНДАЛИ“.

Според Източния календар през нощта на тази дата навлизаме в годината на Жълтото земно куче. Кучето винаги е било и ще бъде верен приятел. Затова (когато управлява) можем да се успокоим, че всичко ще бъде ясно и справедливо, наситено със слънчев позитивизъм, бодрост и добро настроение .

В СЪтворяването на първата лична мандала ще заложим какво искаме да постигнем или „да ни стигне“ в годината на Жълтото земно куче. По време на този уъркшоп ще имате пространство за споделяне на усещанията от СЪтворяване на вашата лична мандала. Всички заедно ще намерим от какво се нуждае Душата, за да й обърнем подобаващо внимание в изработването на следващите мандали.

На 16 февруари в СЪтворяването на първата лична мандала ще заложим какво искаме да постигнем или „да ни стигне“ в годината на Жълтото земно куче. По време на този уъркшоп ще имате пространство за споделяне на усещанията от СЪтворяване на вашата лична мандала. Всички заедно ще решим от какво се нуждае Душата, за да й обърнем подобаващо внимание в изработването на следващите мандали.

Уъркшопът е отворен за всички – от 16 до 96 години.

  • Място на провеждане ж.к.Света Троица, бл.126, вх.Г, Хомеоарт, (ул. Дебелец).
  • Цена 30 лева. Всички материали са осигурени.

Задължително е да носите добро настроение, свеж хумор, многооо желание за творчество и заразяващо вдъхновение.

Пишете ни ако искате да участвате, за да предвидим материали.