ОБУЧЕНИЕ ПО НУТРИЦИОЛОГИЯ

Обучението  ще  се  проведе  под  егидата  на  ПХК  (PHC)  – Лондон,  Колеж  по  практична  хомеопатия  и  нутрициология акредитиран от BAC (British Accreditation Council) – организация в Англия,  която  гарантира  високото  качество  на  степента  на образование.

Целта на обучението е да се подготвят специалисти, които успешно да се справят с високата степен на интоксикация в съвременното общество и високия процента на заболеваемост от автоимунни заболявания и други. Ще се засегнат теми като микробиология и паразитология. Ще има много нова информация за биохимията на организма, нутрицефтиката и хранителните добавки. Предоставените материали са на електронен и хартиен носител. Лекциите ще се провеждат една събота и неделя в така изброените месеци.

Място на провеждане: гр. София, Център Хомеоарт, ж.к. Разсадника, бл. 65, вх. А, д-р Весела Балтова

тел. 02/ 820 81 91, 0888 836 921. Време на провеждане: от 9:30 до 18:00 часа.

Обучението се провежда в 7 модула, като всеки от тях се заплаща предварително по сметка в банката.

Уникредит по сметка

BG97 UNCR 7000 1522 2438 65.

Цената на всеки модул е 310 лв. Заплащането може да стане на два пъти.

След завършване на обучението се полага теоретичен и практичен изпит и се издава Диплома-сертификат от РНС – Лондон.

Какво е нутрициология?

Хранителната  терапия  се  появява  като  най-новата превенция срещу множество заболявания и начина ни на живот. Лошата диета може да има сериозно въздействие върху здравето и да ни лиши от свобода. Експерти в тази наука вярват, че е по-добре да се консумира ябълка, отколкото да се приема хапче. Отрицателните влияния като  стрес,  шок,  нараняване,  емоционални  разстройства  и тревоги могат да имат пряко въздействие върху здравето през целия  ни  живот.  Добрата  новина  е,  че  тялото  може  да  се излекува, ако му даде това, което е необходимо, за да изпълни своята работа. Храненето с определени храни естествено може да увеличи нивата на кислорода в организма, да премахне много от източниците на токсини, да подобри храносмилането и да предотврати, излекува или намали тежестта на различни заболявания. Храненето е избор за добър живот.

Нутрициологията е наука, която ни запознава в дълбочина добре с микроелементите, витамините, аминокиселините, пробиотиците, ензимите и други нутриенти. Тя ни учи да разпознаваме дефицитите в организма и как да ги балансираме чрез храна, определени добавки или тинктури. Това е мащабна наука която ни позволява да видим ясно проблема и как да се справим успешно с него.

Лектор :  Д-р Рада Алексиева лекар нутриционист упражняващ хомотоксикология,  работи  много  успешно  в  аутистичния спектър и други заболявания. Завършила е Колеж по Практична Хомеопатия (квантова медицина), Лондон през 2006 г.и специалност „нутриционист“, магистърска степен през 2010 г. в Медицински колеж в Лондон. Член е на асоциацията на хомеопатите в Англия. Специализирала GAPS диета при доктор Наташа Кембъл в Лондон.

Място се смята за запазено ако се предплати капаро от 150лв. до 10 януари (преди началото на курса), остатъкът се заплаща също по банков път или при уговорка на самия семинар.

Знаете, че организацията не е лесно нещо, моля ако имате сериозно намерение да посетите курса, да ни се обадите, за да си запазите място. Местата са ограничени!

МОДУЛ ПЪРВИ

25 /26януари 2020 г.

Въвеждащ : запознаване с витамини, минерали, пребиотици, пробиотици, кой щамове на кой патогени действат. Фунго терапия.

МОДУЛ ВТОРИ

22 февруари 2020 г. – Детски остри хронични, хранителен режим, микози, гъбични и паразитни състояния.

23 февруари 2020 г. – Антивирал програма и протокол за деца от Аутистичният спектър , епилепсия.

МОДУЛ ТРЕТИ

14 март 2020 г. – Ендокринна система Щитовидна надбъбречна и панкреас.

15 март 2020 г. – Фертилност при мъжете и жените.

МОДУЛ ЧЕТВЪРТИ

11 април 2020 г.  – Панически разстройства и депресивни състояния.

12 април 2020 г.- Хроническа умора и безсъние.

МОДУЛ ПЕТИ

9 май 2020 г. – Здравен протокол за стомашночревни разстройства, болест на Крон, пропускливи и раздразними черва и др.

10 май 2020 г. – Протокол и Гапс диетата.

МОДУЛ ШЕСТИ

20 юни- Детоксикация на черен дроб, бял дроб, лимфна система.

21 юни-  Диети подпомагащи функцията на всяка една система.

Протокол за намаляване нивата на холестерола и холестеролови плаки.

МОДУЛ СЕДМИ – 3 дена

24 юли – Разглеждане на терапевтичната книга на всеки един участник.

25 юли – Автоимунни заболявания. Лупус, алопеция, ревматоиден артрит.

26 юли – Протокол за хронични инфекции. Helicobacter pylori, Bac coli, Staphilococcus.

Телефон за контакти: гр. София, 0888 836 921 Д-р Балтова

ОБУЧЕНИЕ  ПО НУТРИЦИОЛОГИЯ