ОБУЧЕНИЕ ПО НУТРИЦИОЛОГИЯ

Обучението  ще  се  проведе  под  егидата  на  ПХК  (PHC)  – Лондон,  Колеж  по  практична  хомеопатия  и  нутрициология акредитиран от BAC (British Accreditation Council) – организация в Англия,  която  гарантира  високото  качество  на  степента  на образование.

Целта на обучението е да се подготвят специалисти, които успешно да се справят с високата степен на интоксикация в съвременното общество и високия процента на заболеваемост от автоимунни заболявания и други. Ще се засегнат теми като микробиология и паразитология. Ще има много нова информация за биохимията на организма, нутрицефтиката и хранителните добавки. Предоставените материали са на електронен и хартиен носител. Лекциите ще се провеждат една събота и неделя в така изброените месеци.

Място на провеждане: гр. София, Център Хомеоарт, ж.к. Разсадника, бл. 65, вх. А, д-р Весела Балтова,

тел. 02/ 820 81 91, 0888 836 921.

Обучението се провежда в 7 модула, като всеки от тях се заплаща предварително по сметка в банка Уникредит по сметка BG97 UNCR 7000 1522 2438 65. Цената на всеки модул е 310 лв. След завършване на обучението се полага теоретичен и практи- чен изпит и се издава Диплома-сертификат от РНС – Лондон. Телефон за връзка за информация за сертификатите – 0884/155 378, д-р Рада Алексиева.

Какво е нутрициология?

Хранителната  терапия  се  появява  като  най-новата превенция срещу множество заболявания и начина ни на живот. Лошата диета може да има сериозно въздействие върху здравето и да ни лиши от свобода. Експерти в тази наука вярват, че е по-добре да се консумира ябълка, отколкото да се приема хапче. Отрицателните влияния като  стрес,  шок,  нараняване,  емоционални  разстройства  и тревоги могат да имат пряко въздействие върху здравето през целия  ни  живот.  Добрата  новина  е,  че  тялото  може  да  се излекува, ако му даде това, което е необходимо, за да изпълни своята работа. Храненето с определени храни естествено може да увеличи нивата на кислорода в организма, да премахне много от източниците на токсини, да подобри храносмилането и да предотврати, излекува или намали тежестта на различни заболявания. Храненето е избор за добър живот.

Нутрициологията е наука, която ни запознава в дълбочина добре с микроелементите, витамините, аминокиселините, пробиотиците, ензимите и други нутриенти. Тя ни учи да разпознаваме дефицитите в организма и как да ги балансираме чрез храна, определени добавки или тинктури. Това е мащабна наука която ни позволява да видим ясно проблема и как да се справим успешно с него.

Лектор :  Д-р Рада Алексиева лекар нутриционист упражняващ хомотоксикология,  работи  много  успешно  в  аутистичния спектър и други заболявания. Завършила е Колеж по Практична Хомеопатия (квантова медицина), Лондон през 2006 г.и специалност „нутриционист“, магистърска степен през 2010 г. в Медицински колеж в Лондон. Член е на асоциацията на хомеопатите в Англия. Специализирала GAPS диета при доктор Наташа Кембъл в Лондон.

Място се смята за запазено ако се предплати капаро от 150лв. до 10 януари (преди началото на курса), остатъкът се заплаща на самия семинар. Знаете, че организацията не е лесно нещо, моля ако имате сериозно намерение да посетите курса, да ни се обадите, за да си запазите място. Местата са ограничени!

МОДУЛ ПЪРВИ

25 /26януари 2020 г.

Въвеждащ : запознаване с витамини, минерали, пребиотици, пробиотици, кой щамове на кой патогени действат. Фунго терапия.

МОДУЛ ВТОРИ

22 февруари 2020 г. – Детски остри хронични, хранителен режим, микози, гаубични и паразитни състояния.

23 февруари 2020 г. – Антивирал програма и протокол за деца от Аутистичният спектър , епилепсия.

МОДУЛ ТРЕТИ

14 март 2020 г. – Ендокринна система Щитовидна надбъбречна и панкреас.

15 март 2020 г. – Фертилност при мъжете и жените.

МОДУЛ ЧЕТВЪРТИ

18 април 2020 г.  – Панически разстройства и депресивни състояния.

19 април 2020 г.- Хроническа умора и безсъние.

МОДУЛ ПЕТИ

15 май 2020 г. – Здравен протокол за стомашночревни разстройства, болест на Крон, пропускливи и раздразними черва и др.

16 май 2020 г. – Протокол и Гапс диетата.

МОДУЛ ШЕСТИ

Дата: ….. Детоксикация на черен дроб, бял дроб, лимфна система.

Дата:.…. Диети подпомагащи функцията на всяка една система.

Протокол за смъкване нивата на холестерола и холистеролови плаки.

МОДУЛ СЕДМИ – 3 дена

Дата: … Разглеждане на терапевтичната книга на всеки един участник.

Дата:  ….Автоимунни заболявания. Лупус, алопеция, ревматоиден артрит.

Дата: …. Протокол за хронични инфекции. Helicobacter pylori, Bac coli, Staphilococcus.

Телефон за контакти: гр. София, 0888 836 921 Д-р Балтова