Мнения за нас

За д-р Весела Балтова:

Мнения за нас

Пациент на д-р Весела Балтова съм от 6 години. Благодарение на адекватното лечение и хранителен режим, предложен от нея, успях да се изправя на крака и да избегна лечение с кортикостероиди , което консервативната медицина предлага за моята диагноза – системен лупус. До живот ще съм благодарна на д-р Балтова, за всичките усилия, които положи, за да ме вкара в релси и да се чувствам прекрасно. Лечението се оказа не само физическо, но и психиката ми се подобри и забравих за спорадичните главоболия.

Мария Спасова

Мнения за нас

От 3 години посещаваме кабинета на д-р Весела Балтова и се ползваме от холистичните й подходи на лечение, довели до успех в разрешаването на един или друг здравословен проблем. В момента лекуваме чревно разстройство, което бързо се повлия от назначеното лечение и продължаваме до окончателното решение на проблема. Здравето започва от червата, затова е важно да не подценяваме всяка една индикация за проблем в този орган.

Г. Ковачева, София

Мнения за нас

Здравейте,

Бих искала да изразя благодарността си към Център „Хомеоарт“ и д-р Весела Балтова, благодарение на която в живота на нашето семейство започнаха да се случват много хубави промени.

Научих за дейността на д-р Балтова в момент, в който двамата със съпруга ми вече бяхме твърдо убедени, че трябва задължително да направим промяна в живота си – за да живеем по-пълноценно и за да сме по-здрави. И двамата се борим с автоимунни заболявания и тъй като леченията, които бяхме пробвали, не даваха достатъчно добър резултат, решихме да търсим средства извън обсега на традиционната медицина.

Така се срещнахме с д-р Балтова или д-р Веси, както я наричат някои наши познати 

След като преминахме първоначалните интервюта и изследвания с биорезонансен квантов анализатор, вече имахме по-ясна представа за проблемите, както и за решенията. Разбира се, те не бяха лесни и изискваха много постоянство и дисциплина от наша страна: Режим на хранене с доста строги правила, инвестиране на повече лично време в проучване на продукти и приготвяне на храна, някои добавки, които бе необходимо да приемаме. Когато обаче човек вярва, че нещата, които прави, наистина помагат и работят, намира нужната мотивация и полага всички необходими усилия. И наистина имаше видим резултат само след няколко месеца!

Отделно от програмите с храненето и проследяването на състоянието ни, д-р Балтова ми предложи да направя няколко процедури от Аюрведа. До този момент не се бях интересувала от Аюрведа и ми стана интересно. Реших да се доверя на преценката й и направих т.нар. прочистване Панча карма, в което освен хранителния режим се включваха и няколко процедури със специални Аюрведа масажи с масла. Аюрведа специалистът на „Хомеоарт“ – Марика беше изключително мила, отзивчива и проведе процедурите по един чудесен начин. Може да се каже, че след тях аз се чувствах преродена и хората около мен виждаха истинска промяна!

Общо взето няколко месеца след въвеждане на промените в начина ни на хранене и на живот като цяло и след Аюрведа прочистването, което си направих, се сбъдна и една наша съкровена мечта! В очакване сме на първото си дете и то само благодарение на това, че повярвахме в холистичния подход на лечение и положихме нужните усилия да го следваме.

Искрено благодарим на д-р Балтова и екипа й!

С уважение,

Йолина Данева, гр. София, 28.03.2019

А ето и резултата от усилията! Малка принцеса! Струва си нали?!

Мнения за нас

Мнения за нас
Мнения за нас
Мнения за нас
Мнения за нас

Въпросът за класическата медицина vs. хомеопатията напомня много за класическата физика vs. квантовата.

И в двата случая принципите на класическото познание не могат да вместят другото..не им го побират формулите, химията, разбиранията и научните степени.

И дори големи, че и най – големите, в неразбирането на един напълно различен принцип и в опитите си да приложат това, което знаят за ДРУГ принцип, отричат това, което практиката, въпреки формулите доказва отново и отново.

А всъщност, както в класическата и квантова физика, двата принципа съществуват паралелно. Странно по квантовски, в едно и също измерение и не е нужно единият, или другият да бъдат назовани правилни.

Просто е нужно да се ползва този, който работи най – добре в дадена ситуация.

Господ не играе на зарове, за това класикът на физиката е бил прав.И точно затова хомеопатията работи.

Ето аз, например, съм жива въобще, заради намеса на класическата медицина в далеечната (ужас!) 1974, че и много пъти след това…и здрава благодарение на хомеопатията.

С благодарности към лекаря с веселия, шарен кабинет, при когото отивам, когато нещата опрат не до простото оцеляване, а до качество на живот.

Anita Ge

Мнения за нас

Д-р Попова е нашият доверен семеен хомеопат вече повече от 15 години. Първо започнах аз, а след това й поверих и децата си. Винаги отзивчива и готова да помогне, за мен тя е не просто лекар със задълбочени познания по медицина и хомеопатия, които усъвършенства постоянно, но и истински приятел и познавач на човешката душа.

Вася Николовска

Мнения за нас
Мнения за нас

Обърнах се към Д-р Попова ( след гореща препоръка от моя близка) преди около 3 години, когато се наложи да дам антибиотик на дъщеря ми за трети път в рамките на 40 дни. Тогава си казах, че каквото и да ми струва ( във време, усилия и средства) ще подложа детето на хомеопатично лечение. Не беше първият ми опит за лечение с хомеопатия, но предходните такива бяха само с консултация на личния ни детски лекар и не винаги толкова успешни.

Още след първата ни опознавателна среща изпитах вътрешно успокоение. След малко повече от седмица дъщеря ми беше излекувана от поредната гнойна ангина. След това предприехме изчистване на организма от всички отрови, които се бяха натрупали до момента. Доверих се на тази жена и от тогава посещавам личния лекар само при необходимост от ваксини. От повече от година и половина вече водя и сина си. Смея да твърдя, че Д-р Весела Попова е любимата лекарка на моите деца и винаги отиваме при нея с огромно удоволствие.

Децата се чувстват изключително спокойни по време на консултацията ни и дори се забавляват, а след няколко дни са и напълно излекувани. Откакто посещаваме Д-р Попова антибиотиците изчезнаха от нашата домашна аптека и отсъствието на децата ми от градина поради болест е в изключително редки случаи и то по-скоро, за да ги предпазя от зараза от други деца.

Благодаря на Д-р Попова от името на Миша и Бобо, че ми върна спокойствието и ме накара да повярвам, че има много по-лесни и приятни начини да се справим с някои здравословни проблеми.

Людмила Великова

Мнения за нас

Моята женска интуиция ме отведе при д-р Попова преди повече от пет години, когато малката ми дъщеря беше с пневмония и отказваше прием на антибиотик.

Д-р Попова ни подаде ръка и усмивка в този критичен момент и оттогава продължава да се грижи за цялото ни семейство с нужното търпение и разбиране.

Резултатът, който постигна с хомеопатичното лечение на голямата дъщеря (нарушение на функцията на щитовидната жлеза), заслужава моята човешка признателност като майка.

Нашето семейство прилага алтернативни форми на лечение от близо 15 години, но при д-р Попова срещнахме онази интересна комбинация, в която се съчетават елементи от различни холистични подходи, водещи ни до нашия емоционален баланс и здраве.

Цялата фамилия й благодари за любовта, с която лекува и за букета от знания, които използва, за да ни подари усмивката на здравия и щастлив човек.

С дълбока благодарност,

Семейство Вълкови