Курс за търсещи родители

„Здравето – холистично и хомеопатично”

Ноември 2016

Курсът е завсеки, който иска да разбере повече за здравето и как да си помагаме.

Как да бъдем здрави е въпрос, който всеки си е задавал в някакъв момент за себе си, своето дете или свой близък. Особено, когато станем родители разбираме колко неподготвени сме за най-различните ситуации пред, които ни изправя живота и нашите деца.

Курсът е за родители, бъдещи майки и всеки, който иска да разбере повече за здравето, от какво зависи и как да го достигнем и как да отгледаме здрави деца в 21 век!

В поредица от 3 модула от по 5 часа, ще разгледаме какво е здравето от  холистична гледна точка и ще получите много практически съвети как да се справяте и да оставате спокойни в спешни ситуации, които винаги се случват в петък вечер или по време на почивка. Включено е запознаването и с други природни, интегративни методи, които могат да бъдат много полезни в ежедневието за цялото семейство. Ще има и много разнообразна допълнителна информация, която сме подготвили за вас  и ще получите отговори на въпроси като:

  •  1 модул

Какво е да си здрав и защо се разболяваме?

Холистичният подход към здравето- защо става все по- важен в наши дни.

Ще разберем много за хомеопатията, как работи тази Нежна медицина и какво е важно да знаем, за да се лекуваме по този начин. HDT- направление в съвременната хомеопатията.

Температурата- ужасът на всеки родител! Хомеопатични лекарства за остри състояния –настинки, хрема, отити и др. Съчетание с други природни, интегративни методи за здраве.

  • 2 модул

Лекарства за остри състояния, хомеопатия  и други природни методи ( продължение).

Най-често срещаните емоционални проблеми в психологическото развитие на  деца и защо това е изглючително важно за здравето?

Хомеопатия и Бахова терапия за емоционални състояния при децата.

  • 3 модул

Хранене и здраве. Защо здравето на стомашно чревния тракт е в основата на имунитета? Основни насоки при храненето на децата през различните сезони.

Хомеопатия при стомашно чревни проблеми, травми, пътуване.

Какви са незаменимите съставки за едно бъдещо здраве и как да ги достигнем по най- естествен начин –  храна, движение,обич, радост!

Въпроси и отговори.

  • Водещ на курса:

Д-р Весела Попова – лекар- хомеопат с дългогодишен опит, дипломиран HDT терапевт. Работила като педиатър, след което специализирала клинична лаборатория, като продължава да изучава и други холистични методи като шуслерова и бахова терапия, нутрициология, използване на биологично -активни добавки, акупунктура, ЕFТ, MR, MBR и други техники. Използва интегративен подход в практиката си според конкретните нужди на човека.

Курсът ще се проведе 3 дена през уикенда от 10.00 до 15.00 часа на следните дати:

12 ноември, 19 ноември, 26 ноември

Цена на курса: 190 лв.

При ранно записване до 10.11 отстъпка –  160 лв.

Мястото в курса се счита за заето след записване и заплащане на част от сумата за курса(80лв). Отделни модули не могат да бъдат посещавани, поради връзката на материала.Ако пропуснете някой семинар, ще имате възможност да получите материалите за него и да го посетите при следващо организиране на курса.

Мястото за провеждане на курса ще бъде допълнително уточнено.

Записване и въпроси на email: office@homeoartbg.com

Tел. 0888 836 921 в работни дни.