Ваня Стойчева

Ваня СтойчеваАз съм Ваня Стойчева.

Завършила съм Канадското училище по естествено хранене, специалност Естествено хранене. Интересите ми са насочени най-вече към женско здраве и влиянието на месечния цикъл върху цялостното здравословно състояние на жената.

Към момента консултирам към Холистичен Център Хомеоарт. Също така съм сътрудник и доброволец към Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве България“, като водя семинари и уебинари на различни здравословни теми, свързани с женско здраве. Лектор съм на конференцията на фондацията в рамките на Кампанията ЕндоМарт 2021 и 2022 и пиша за списание „Искам бебе“ за рубриката свързана с ендометриоза.

Предишното ми обучение и професионален опит са в сферата на ИТ. Диагнозата ендометриоза ме накара да тръгна по пътя на цялостния подход към здравето, първоначално в личен план, а в последствие и в професионален.

Моята мисия е да помогна на жените да осъзнаят личната си отговорност към собственото им здраве и да им помогна да вървят по този път с повече увереност и лекота.

Консултацията с мен изисква пълното осъзнаване, че аз мога само да ви покажа вратата, вие сте тези, които могат да преминат през нея.

Какво ще получите при работата си с мен?

  • Цялостен анализ на начина ви на живот и хранене
  • Идентифицирани възможни хранителни дефицити и дисбаланси
  • Цялостна програма за балансиране на организма, включваща естествени пълноценни храни, хранителни добавки и препоръки за промени в начина на живот с цел да се постигне оптимално здраве
  • Насоки за консултация с други специалисти
  • Възможност за проследяване

Както казва един от моите учители – авторът на „Безграничният потенциал“, Джим Куик – „Няма магическо хапче, има магически процес.“ Нека навлезем в него заедно.

  • Телефон за записване на час за консултация: 0888836921