Даниела Мустакова

Даниела Мустакова„Казвам се Даниела Мустакова и съм холистичен терапевт, остеопат.

Винаги съм се интересувала от алтернативна медицина и от 2012г. след редица обстоятелства реших да променя посоката си на развитие и започнах да изучавам алтернативни лечебни методи, един от които е Перцептивна остеопатия.

Завърших курса на обучение в “Internathional Scool of Osteopathy” при един от най-добрите перцептивни остеопати – Дмитрий Тал. Благодарение на всички знания, които получих от него и на всеотдайността ми към този метод , сега се радвам на чудесните резултати в лечителската ми практика.

Огромна е радостта ми, когато доверилите ми се хора ми кажат: „Вече съм добре.” и си тръгват с изправена походка и ведро настроение.

Чудесно е, че все повече са тези , които, преди да прибегнат до хапчетата решават да опитат да се оздравят по начин , който няма да им навреди!“

 Холистичен терапевт Даниела Мустакова  работи също така с  методите „ SEST- Последователна настройка на енергийната система” базиран на Краниосакралната терапия и Традиционната китайска медицина , с „ Терапия с есенциите на Д-р Бах”, с „ Астро-гематрия „ базиран на нумерология, астрология и ТКМ. За записване на час за терапия за София или Пловдив позвънете на телефон  –  0877999704.

Фейсбук страница – „Студио Здраве – остеопатия и кранио-сакрална терапия”

Още за остеопатията и Дани на нейния сайт  –  https://osteopatiaizdrave.com/

За контакти и консултации Център Хомеоарт- Контакти