Марика Георгиоска – аюрведичен терапевт

Марика Георгиоска - аюрведичен терапевтМедицинска сестра, Аюрведичен терапевт

Завършва средното образование през 1999 в град Прилеп, Република Македония, с профил медицинска сестра. През 2000 г. записва хуманна медицина в Тракийския университет в  гр.Стара Загора. От 2003 г. практикува медитация по метода на Сахажа йога, което и дава всеобхватен поглед върху здравето на човек .

Интересът и към холистичния подход в медицината я подтиква да изучава Аюрведична медицина (теория и практика) при Д-р Антоанета Заркова през 2016 – 2018 година. Посещава международни семинари по йога, медитация и терапия с мантри и диагностика на финната енергийна система.

Продължава своето обучение към Аюрведичен институт- Лондон, който работи съвместно с Аюрведичния университет в Коломбо, където се дипломира през 2023 година като аюрведичен терапевт. Интегративният подход между източната и западната медицина и осигурява дълбоко разбиране за корените на болестния процес в тялото. Както и обхваща възможностите на аюрведичната медицина приложени към особеностите на нашия бит и начин на живот.

Провежда консултации и терапевтични процедури по метода на Аюрведа. Работи съвместно с д-р Весела Балтова в областта на подготовката на жени за естествено забременяване и бременност, с помощта на детоксикацията и общо подобряване на здравето и хормоналния баланс.

За контакти Център Хомеоарт- Контакти