Хипнотична Регресия-Групова Сесия по Долорес Кенън QHHT®

Четвъртък, 5 декември 2019 г. от 18:30 ч. до 20:30 ч.

За търсещите и любопитните. В този уъркшоп ще имате възможност да попътувате в миналото и да разгледате друго място, друго време, друг живот, който сте живели, и който носи послание за Вас в настоящето. Груповата сесия ще Ви даде шанс да вкусите от това вълнуващо преживяване и да получите ценно послание. Този метод носи потенциал за позитивна промяна, отговор на важни за нас въпроси и дълбоко лечение на всички нива—физическо, емоционално, духовно.

За метода:
QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique)

Съществуваща от близо 50 години, тази техниката се е доказала като ефективна за хиляди души по целия свят, без значение от възраст, пол, личностни особености, физически симптоми, религиозни убеждения или култура.

Хипнотична регресия по метода на Долорес Кенън QHHT® представлява въвеждане на човека състояние на дълбока релаксация или транс чрез визуализация с цел достъп до минали животи и научаване на важна за настоящия живот информация. Често хората искат да видят миналото си за да разберат причините за отношенията си с други хора и силни чувства в двата края на спектъра. Друг мотив е разбиране на житейските обстоятелства от настоящето и изследване на причните за съдбата ни чрез разбиране на минали кармични връзки. Понякога причините за физически заболявания от настоящия живот се коренят в нещо случило се в миналото и е възможно да бъдат излекувани като разберем причните за проблема.

Обичайно това ниво на транс, към което се стремим в хипнотичната регресия се преживява два пъти на ден: моментът точно преди заспиване и моментът веднага след събуждане.

За кого регресивната хипноза не е подходяща?
Долорес Кенън казва, че е установила в практиката си, че е неуспешна работата с хора с психиатрични диагнози, и по-специално шизофрения или множествена личност. Не може да се работи и с хора, които в момента на сесията се намират под въздействие на алкохол или наркотици, както и психо-активни лекарства (успокоителни, сънотворни и др.), дори по предписание на лекар.

Състояния като депресия или тревожност не са противопоказани и могат да се повлияят положително от хипнотичната регресия.

Извън тези медицински случаи бих добавила, че не е удачно да се работи с хора, които не идват на сесията по собствено желание и инициатива.

Водещ на уъркшопа: Роксана Бънъцяну, МА, MRes, клиничен психолог, сертифициран терапевт по Хипнотична Регресия по метода на Долорес Кенън QHHT®.

https://www.facebook.com/r.banatzianou
www.animalibera.eu

Адрес: Център Хомеоарт
жк. Разсадника, бл. 65, вх.А, 1309 Sofia, Bulgaria
Входът е от предната страна на блока, откъм бул. Стамболийски.

Моля да заявите участието си в съобщение, за да Ви запазим място. За повече информация: 0878723193.

Тел на Център Хомеоарт: 02 820 819

Цена за участие: 15 лв.