5 основателни причини да посетите остеопат

5 основателни причини да посетите остеопат

Ocтeoпaтията балансира нaчинa, пo ĸoйтo мycĸyлитe, cтaвитe и ĸocтитe в чoвeшĸoтo тялo paбoтят в синхрон. Различни травми, емоции, болести могат дa зaceгнат фyнĸциитe нa вcяĸa eднa чacт oт тялoтo независимо къде са започнали- ние сме един организъм. Похватите, ĸoитo ce пpилaгaт пpи тoзи мeтoд дaвaт възмoжнocт нa тялoтo дa ce caмoлeĸyвa и да се върне към хармония.

Ето 5 основателни причини, за да заведете детето си или да посетите остеопат:

  1. Детенцето ви плаче често и силно и повръща. Наличието на родова травма притискаща структурите около тилната кост и вратлето, е най -вероятната причина за това.
  2. Неправилния говор и фъфлене при децата могат да са следствие от деформация на твърдото небце причинена от дълго смукане на биберон или палче в бебешка възраст. Така се предизвикват дисфункции в черепните кости, променя се движението на краниосакралната система.
  3. Преди и след поставянето на брекети, за да се избегнат последствията от фиксациите на костите в лицевия череп, както и да се отстранят болките след периодичното им затягане. Не се колебайте, доверете ни се !
  4. При някои видове спорт се получават травми, които са причина за дълбоки и продължителни последствия и страдания, ако не се вземат необходимите мерки, костите на черепа да се балансират .
  5. Когато шофирате и при внезапна спирачка получите „камшичен удар“. Настъпилите изменения в движението на краниума и гръбначния стълб могат да задълбочат проблемите и да затруднят бързото им преодоляване. Не се колебайте, доверете ни се!